Werkzaamheden

Pluk! , de specialist in uw tuin!

Pluk! Tuin en Landgoed onderhoud, biedt u diverse diensten. Al jarenlang zijn wij dé specialist in de regio in Tuin en Landgoed onderhoud. Het hele jaar door staan wij voor u klaar in uw tuin, zodat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

Pluk! is onder andere gespecialiseerd in:

Onderhoud:

Snoeien van planten, bomen en struiken

Zagen van bomen

Herstellen van straatwerk

Gazon herstel

Onkruid verwijderen

Bemesten van uw tuin

Beplanten

Plaatsen van jonge bomen

Grondwerken

Aanleggen van kuntgras

Renovatie

Wanneer u uw tuin wilt aanpassen, kan Pluk! u daarvoor van dienst zijn. Vanaf de start van uw project tot het einde kunnen wij u helpen om uw droomtuin te realiseren. Wanneer u de grote lijnen en elementen in uw tuin wilt behouden, kunnen wij binnen deze bestaande elementen toch een ‘nieuwe’ tuin realiseren. Door het planten of verplaatsen van planten, het toevoegen van nieuwe elementen en nieuwe materialen wordt uw tuin weer uw droomtuin!

Aanleg:

Pluk! is ook uw specialist in het aanleggen van uw nieuwe tuin. Door een groot netwerk van lokale ondernemers kan Pluk! u de beste materialen leveren voor in uw tuin. Pluk! Werkt samen met een bekende, lokale tuinarchitect. Wij kunnen samen met u uw droomtuin ontwerpen. Door de nieuwste software kunt u in het ontwerp proces al door uw virtuele tuin wandelen. Wanneer wij tevreden zijn, en voor al u tevreden bent kunnen wij deze droomtuin voor u realiseren!

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden en heel veel opties. Pluk! Denkt graag samen met u na over uw wensen. Door vakmensen in te zetten en te werken met lokale ondernemers bieden wij u heel veel kwaliteit!

Tuinonderhoud Elburg
Tuinonderhoud Elburg

IMG_1577